maholnap

Technika, társadalom, filozófia. 100, 50, 20 éve még ábránd ma valóság. Hol tartunk és merre tovább?

Friss topikok

  • Joaquin: csöbörből* (2008.04.22. 01:05) Tiszta jövő
  • 101010: Persze, kedvelem a stílusát. Most tervezem megvenni Kasztovszky Béla: Grin c. könyvét, azt írják h... (2008.04.05. 13:56) Első bejegyzés

Címkék

a.i. (1) ajánló (1) autó (2) energia (2) genetika (2) gondolat (1) jövő (1) magyar (1) robot (1)

Tiszta jövő magyar módra

2007.11.20. 20:56 | 101010 | Szólj hozzá!

Címkék: magyar autó energia

Ehhh, a legutóbbi post után meg egy mai sajtótájékoztató híre: Ez itt a magyar virtus
Mindenesetre remélem ez komoly, mert viccnek azért durva lenne. Az egész móka és elképzelés mintha a 80-as évekből került volna ide. Amikor legutóbbi bejegyzésben írtam egy valóban mérföldkőnek számító és valóban használható technikáról, abszolút piacképes konstrukcióban - ami tényleg lökhet egy nagyot a környezettudatos kölekedés felé.

És jönnek ezek a vicces csókák, élükön a Kókler Kókával. Hihetetlen.
Félreértés ne essék, minden tiszteletem a kisautó fejlesztői felé, no de ettől akkor essünk hasra. Kínában már van ebből is választék


A német befektető sem hiszem, hogy teljesen reálisan látja a mai helyzetet, de miért kell a GKM-nek mellé állni? Visszacsorgó közpénzekért? Az én adóforintomból ne támogassunk játékautógyártást kérem.

Talán meg kéne nézni, hol tart a technológia.

Vagy inkább tárgyaljanak a Hondával és FCX flottára cseréljék le a méregdrága állami autóparkot. Az már igen. Lehetne hidrogéntöltő állomásokat létesíteni országszerte és az autó szép lassan elterjedhetne a civil szférában is. Akár 10 éven belül.

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoido.blog.hu/api/trackback/id/tr39236173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása